PreventieConsult

PreventieConsult

Diabetes, hart- en vaatziekten en nierschade..

Loop ik risico?

U kunt uw risico vaak zelf verlagen. Neem nu een belangrijke eerste stap:

Doe de Risicotest

Disclaimer

Algemeen

De websites www.testuwrisico.nl en www.testuwleefstijl.nl zijn ontwikkeld en worden onderhouden door de Samenwerkingspartners PreventieConsult CMR . De informatie op deze websites is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties, informatie op deze websites, of de verstrekte adviezen, kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen. De Samenwerkingspartners PreventieConsult CMR zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden informatie en adviezen. Regelmatig zullen zonder nadere aankondiging wijzigingen ter verbetering van de websites worden doorgevoerd. Aan de inhoud van deze websites kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

De websites www.testuwrisico.nl en www.testuwleefstijl.nl zijn bestemd voor eigen gebruik door alle volwassenen in Nederland die

  • ouder zijn dan 30 jaar en,
  • niet door een arts worden behandeld voor hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, of voor diabetes, hart- en vaatziekten en/of nierschade, en
  • die geen klachten hebben die te maken kunnen hebben met hart- en vaatziekten, diabetes of nierschade.

Vastgestelde risico’s op aandoeningen

Op www.testuwrisico.nl wordt informatie gegeven over uw risico op hart- en vaatziekten, diabetes en nierschade. Dit risico is een schatting en wordt berekend op basis van de door u ingevoerde gegevens over uw medische voorgeschiedenis, familieachtergronden en leefgewoontes. De feitelijke risicobeoordeling kan alleen worden gedaan door een (huis)arts. De informatie op deze website is hierbij een ondersteunend instrument, gebaseerd op geldende wetenschappelijke richtlijnen en inzichten. Een verhoogd risico betekent dat uw risico de wetenschappelijk vastgestelde drempel overschrijdt. U krijgt dan het advies naar uw huisarts te gaan voor nader onderzoek. Bij een licht verhoogd risico ligt uw risico onder deze drempel, maar geven uw antwoorden op de vragen aan dat u één of meer risicofactoren heeft voor het krijgen van één of meerdere van de drie aandoeningen. Indien er geen verhoogd risico is vastgesteld, is er geen enkele garantie dat u deze aandoening niet kunt of zult krijgen. De uiteindelijke beoordeling van uw risico dient te gebeuren door uw (huis)arts.

Externe links

De websites www.testuwrisico.nl en www.testuwleefstijl.nl bevatten links naar websites van andere (zorg)partijen. Partijen worden opgenomen op de website als ze voldoen aan een aantal selectiecriteria. De Samenwerkingspartners PreventieConsult CMR hebben echter geen zeggenschap over deze partijen en zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de door deze partijen aangeboden informatie, producten of diensten.

De inhoud van de genoemde websites zijn geen vervanging van een professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een arts als u twijfelt aan uw gezondheid.

Comments are closed.